Nanotechnologie in Dordrecht

Als specialist op het gebied van schoonmaak in Dordrecht zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het schoonmaakvak. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en technieken, om onze klanten in Dordrecht een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Zo zijn wij onder andere geïnteresseerd in nanotechnologie, een echte doorbraak op het gebied van schoonmaak.

Wat is nanotechnologie

Nanotechnologie houdt zich bezig met het beheersen van stoffen op moleculair niveau. Er wordt gewerkt met uiterst kleine deeltjes, kleiner dan met het blote oog te zien is. Dit komt van pas bij het werken met atomen: de bouwstenen waaruit alle stoffen zijn opgebouwd. Nanotechnologie maakt het mogelijk om deze atomen te veranderen. Hierdoor ontstaan nieuwe schoonmaakproducten, met een unieke werking! De schoonmaakproducten die door nanotechnologie zijn ontstaan, kunnen gelijkmatig en diep in materialen doordringen. Oppervlakken worden gedicht en bijzonder glad gemaakt, waardoor er een coating ontstaat waar bijna geen vuil aan kan hechten.

Hoe wordt nanotechnologie gebruikt?

In Dordrecht en in de omgeving van Dordrecht werken wij met nanotechnologie. Onze nano-coating brengt kleur terug en beschermt tegen vervuiling en invloeden van het weer. Ook zorgt het voor minder onderhoud en is de coating waterafstotend, makkelijk te reinigen en kostenbesparend. Nanotechnologie kan worden toegepast op veel verschillende materialen, zoals kunststof, aluminium, RVS en metaal. Bovendien kan nanotechnologie worden toegepast als bescherming van nieuwe ondergronden, maar ook voor onderhoud of renovatie van oudere ondergronden.Heeft u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht een bedrijfspand en wilt u meer weten over nanotechnologie? Wilt u ook geld besparen op tussentijds reinigen van bijvoorbeeld uw vloeren? Neem dan contact met ons op.