Ramen wassen in Dordrecht

Zijn de ramen van uw bedrijfspand toe aan een flinke schoonmaakbeurt, maar kunt u er zelf niet bij? Als specialist op het gebied van schoonmaak in Dordrecht zijn wij er voor het wassen van ramen van ieder gebouw. In Dordrecht en in de omgeving van Dordrecht wassen wij iedere ruit, van groot tot klein, van hoog in de lucht tot ramen bij de grond. U kunt rekenen op onze glazenwassers, wij leveren u altijd het gewenste resultaat.

Glazenwasserij met telescoop bewassing

Wij wassen uw beglazing met grote zorgvuldigheid, dit doen wij door middel van telescoopbewassing. Zo zorgen wij ervoor dat uw ramen grondig schoongemaakt worden en bovendien streeploos. Ramen wassen met behulp van een telescoop gaat als volgt: de glazenwasser gebruikt een zachte borstel op een telescoopsteel en beweegt deze over de ramen.Met gedemineraliseerd water, dat via de telescoop onder gepaste druk op het raam wordt gesproeid, in combinatie met de borstel worden de ruiten prachtig schoon. Voordelen hiervan zijn de veiligheid (want er is geen trap meer nodig), scherpe prijzen en bovendien kan de gevel worden meegenomen.

Wilt u altijd verzekerd zijn van schone ramen? Wij wassen deze in Dordrecht graag periodiek voor u. Helemaal in een land als Nederland, waar het vaak regent en ramen snel vies worden, is een regelmatige wasbeurt noodzakelijk. Neem contact op voor meer informatie over een onderhoudsbeurt voor het wassen van uw beglazing. In de meeste gevallen komen wij dan eens per maand langs. Onze vakmannen beschikken over het juiste schoonmaakmiddel en de juiste kennis en ervaring om uw glas streeploos en perfect schoon te maken.