Vloeronderhoud in Dordrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het vloeronderhoud van bedrijven Dordrecht en omgeving. Zo zijn wij er voor het schrobben van stenen vloeren tot en met het strippen en conserveren van linoleum vloeren. Ook zijn wij specialist in het coaten van harde vloeren en het intensief schoonmaken van vloerbedekking. Voor professioneel vloeronderhoud binnen uw bedrijf bent u in Dordrecht bij ons aan het juiste adres!

Coaten van harde vloeren

Voor vloeronderhoud van uw harde vloer in Dordrecht kunnen wij een behandeling uitvoeren met een speciale coating. Deze coating is geschikt voor linoleum, marmoleum en artoleum, beton en keramiek. Het zorgt ervoor dat vuil en stof zich niet kunnen hechten waardoor schoonmaken veel gemakkelijker wordt. Vooral bij linoleum is het verstandig om een coating aan te brengen. Onbeschermd kan linoleum namelijk een voedingsbodem vormen voor bacteriën, maar door het coaten blijft uw vloer bacterievrij.

Tapijt reiniging door uw schoonmaker

Een zachte vloerbedekking heeft soms een opknapbeurt nodig. Voor ons is vloeronderhoud geen probleem! Wij zorgen er in Dordrecht voor dat uw zachte vloerbedekking grondig wordt gereinigd. Wij hebben hiervoor speciale reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen tot onze beschikking, zodat vuil en bacteriën zo goed mogelijk kunnen worden verwijderd. Kortom, voor vloeronderhoud en schoonmaak in Dordrecht schakelt u ons in.